Toilet op Kerkplein Alkmaar weer in gebruik

Normal 365493 toiletwagen waagplein ffcc80 original 1601032072  1
Afbeelding: Gemeente Alkmaar

Met opnieuw sluiting van de horeca als gevolg van de coronamaatregelen wordt de openbare toiletvoorziening op het Kerkplein in Alkmaar weer in gebruik genomen. Voor een veilige en gastvrije ontvangst van winkelend publiek in de binnenstad zijn naast de toiletten diverse andere maatregelen en voorzieningen getroffen.

Afgelopen week heeft het Kabinet opnieuw een (gedeeltelijke) lockdown ingesteld, waarbij de horeca voor een periode van tenminste vier weken gesloten moet blijven. Daarmee komt de beschikbaarheid van toiletten voor bezoekers aan de binnenstad ook weer  in het gedrang. Reden voor de gemeente de toiletten op het Kerkplein, die onlangs werden weggehaald, weer terug te plaatsen. Afhankelijk van vervolgbesluiten van het Kabinet over de lockdown, wordt bekeken of het gebruik ook na vier weken wordt voortgezet. Ook de reeds bestaande toiletvoorziening op het Waagplein (met invalidentoilet) blijft tenminste voor die periode beschikbaar.

 
 

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
05:28

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief