Steekincident Europaboulevard Alkmaar: jeugdige gewond, dader nog op vrije voeten

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen vrijdagavond, 5 april, vond er een steekincident plaats op de Europaboulevard in Alkmaar. Een jonge inwoner van Alkmaar raakte hierbij gewond. Naast verwondingen van het steekincident heeft hij ook diverse schaafplekken opgelopen doordat hij geslagen en getrapt is.

Signalement dader

De dader is nog op de vrije voeten. De politie is op zoek naar een persoon van wie de volgende kenmerken bekend zijn: een jongen van ongeveer 16-17 jaar oud, ongeveer 170 meter lang, met een vlassig donker snorretje. Hij droeg ten tijde van het incident een zwarte jas met een grijze capuchon die onder de jas vandaan kwam en een zwarte rugtas op zijn rug.

Het is mogelijk dat er voorafgaand aan het incident een conflict plaatsvond binnen een groep jongeren bij winkelcentrum De Mare. De dader verplaatste zich op een fiets en droeg een grijze hoodie met de capuchon op.

Oproep getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden. Woon je bij de plaats van het incident of was je op dat moment in het winkelcentrum en weet je meer? De politie wil graag met je spreken. Beelden van het incident kunnen ook waardevol zijn. De politie vraagt om deze niet online te delen, maar direct met hen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om anoniem informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem. De dader is nog niet aangehouden en elke tip kan van belang zijn.

De politie is dringend op zoek naar meer informatie om deze zaak op te lossen.