Politie zoekt getuigen straatroof Bergerweg in Alkmaar

Normal mouw nieuwe uniform politie

Maandagavond werd op de Bergerweg in Alkmaar een minderjarige jongen onder dwang van een steekwapen beroofd van zijn eigendommen.

Rond 21:30 uur fietste het slachtoffer via de Bergerweg in Alkmaar richting Bergen. Vervolgens zag het slachtoffer dat vijf jongeren hem tegemoet kwamen fietsen. Ter hoogte van het Cornelis Jetsespad werd het slachtoffer door één van de verdachten benaderd en moest onder dwang zijn eigendommen afstaan. Hierna gingen de verdachten er met de buit vandoor in de richting van Alkmaar.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar dit incident en is opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van dit tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
06:16

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief