Politie zoekt getuigen van poging straatroof Europaboulevard in Alkmaar

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar getuigen van een poging straatroof die op donderdagavond plaatsvond op de Europaboulevard in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 22.25 uur stond een 38-jarige man uit Alkmaar ter hoogte van Specsavers in winkelcentrum de Mare toen er een man op hem af kwam lopen. Deze man eiste zijn kostbaarheden. Toen het slachtoffer daar niet op in ging, vertrok de man om even later weer terug te komen. De dader bleek toen een wapen bij zich te hebben waarmee hij het slachtoffer bedreigde. Toen het slachtoffer wederom geen kostbaarheden af wilde geven verdween de overvaller in de richting van Albert Heijn.

De overvaller is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud, een normaal postuur en een lengte van ongeveer 1,70 meter. Hij liep in een donkere broek en een licht shirt met lange mouwen.

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
12:06

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief