Politie zoekt getuigen van overval supermarkt Alkmaar

Normal politie

Alkmaar - Woensdagavond rond 19:50 uur hebben twee mannen een supermarkt aan de Winkelwaard overvallen. De daders gingen met een nog onbekende buit ervandoor op een zwarte scooter. De politie is op zoek naar getuigen.

Medewerkers van de supermarkt waren het mobiele geldautomaat in de winkel aan het legen, toen twee mannen de winkel in kwamen. Zij dwongen met geweld en onder bedreiging van een vuurwapen gelijkend voorwerp de medewerkers het pinautomaat te openen. Nadat de slachtoffers hier gehoor aan hadden gegeven vertrokken de twee daders met een nog onbekende buit. Buiten stapten de verdachten op een zwarte scooter en reden op hoge snelheid weg in de richting van de Schinkelwaard.

Direct na de overval heeft de politie in de omgeving gezocht naar de daders en de hulp van burgers ingeschakeld door middel van een Burgernetmelding, maar helaas zijn de overvallers niet meer aangetroffen.

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
06:39

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief