Politie zoek getuige van straatroof Regbertslaan

Normal politie

Schoorl - Donderdagmiddag rond 16:00 uur heeft een straatroof plaatsgevonden op de Regbertslaan in de buurt van de Breelaan. Een 15-jarige jongen uit Bergen werd door twee mannen gedwongen zijn spullen af te geven onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen.

De jongen fietste over de Regbertslaan toen een zwarte BMW vanuit de Breelaan hem tegemoet kwam rijden en voor hem stopte. Twee mannen stapten uit en bedreigden de jongen met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. Het slachtoffer gaf zijn spullen af en de mannen gingen er in de auto vandoor. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Het slachtoffer verklaarde dat zijn belagers er als volgt uitzagen;

De bestuurder:

blanke huidskleur
bruine ogen
ongeveer 1.90 meter lang
ongeveer 30 jaar oud
sprak goed Nederlands
droeg een zwarte broek, zwarte schoenen en een zwarte korte jas.

De passagier:

blanke huidskleur
iets kleiner dan de bestuurder
ongeveer 30 jaar oud
sprak goed Nederlands
geheel in zwart gekleed

Heeft u de verdachten of de auto in de omgeving gezien? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
06:02

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief