Inbraak bedrijfspand op de Hermelijnkoog in Alkmaar

Normal zijkant politieauto met logo

Alkmaar - Op de Hermelijnkoog in Alkmaar is vrijdagavond omstreeks 22.30 uur ingebroken in een bedrijf. Met een auto is een toegangsdeur ontzet. Uit het pand zijn goederen ontvreemd. De eigenaar van het bedrijf werd door een automatisch alarm in kennis gesteld. Er bleken beelden beschikbaar van de inbraak, waarbij een deel van het kenteken van de auto bekend werd.

Achtervolging

De auto, een witte Peugeot Partner, werd later door een politie-eenheid gezien op de Hoeverweg in Egmond aan de Hoef. Na een korte achtervolging werd de auto leeg aangetroffen op het Oranjeplein in Egmond aan den Hoef. Er is gezocht naar de inzittende(n) van de Peugeot, onder meer met behulp van een helikopter en een politiehond. De inzittende(n) zijn niet aangetroffen. De auto is inbeslaggenomen en weggetakeld. 
Er bleek in nòg een bedrijfspand aan het Hermelijnkoog te zijn ingebroken. De politie doet een onderzoek naar de dader(s). Mocht u getuige zijn geweest van deze gebeurtenissen of weten wie de verdachten zijn, bel dan 0900-8844. Dit kan ook anoniem, bel dan Misdaad anoniem  0800-7000.
De politie neemt graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via  dit formulier  onder vermelding van 2020031208.

Adverteren op AlkmaarActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AlkmaarActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alkmaar
06:37

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

69%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief